Welkom op onze site 

Stichting MusiKado is een muziekcollectief van zangers en muzikanten in de regio Arnhem-Nijmegen met een gezamenlijke passie: het uitdelen van muzikale cadeautjes aan mensen die een opkikkertje of verwenmomentje kunnen gebruiken, in de breedste zin van het woord.  Muziek verbindt, muziek ontroert en maakt blij,  muziek verzacht verdriet, pijn en eenzaamheid en muziek laat je vooral even genieten van het moment.  Zangers en muzikanten binnen de stichting maken belangeloos muziek en vinden elkaar in hun drive de medemens in het zonnetje te zetten met dat wat ze zelf heel graag doen: muziek maken! 

Het bestuur van de stichting bestaat uit Dianne Huberts (voorzitter), Marcel Lieskamp (secretaris) en Eric Arnts  (penningmeester). 
Wilt u met het bestuur in contact komen, stuur dan een email naar info@musikado.nl

MusiKado maakt het mogelijk iemand via  muziek een mooi moment te bezorgen.  Dit kan variëren  van een  optreden in een zorgcentrum/verpleeghuis, tot een klein zangmoment in een hospice, een privé-(huiskamer)concertje bij iemand thuis, een concert voor alleenstaanden, een muziekmiddag in het ziekenhuis, een middag voor de Zonnebloem, een spetterend concert voor mantelzorgers, hulpmaatjes, een avond met Nederlandstalige  liedjes van vroeger, etc. etc.   Ook verzorgen wij de muzikale omlijsting van herdenkingsvieringen in verpleeghuizen. 

U draagt een idee aan, wij proberen dat te realiseren.  

Ben je een (amateur) zanger/muzikant/vocal group met ervaring? Woon je in de omgeving van Nijmegen en heb je tijd en energie om op vrijwillige basis met je stem en/of instrument (zelfstandig en met anderen binnen ons collectief) wat voor de medemens te betekenen? Neem contact met ons op via een email aan info@musikado.nl

Ben je geen zanger of muzikant maar heb je tijd en energie om hand- en spandiensten te verrichten rondom een optreden, (opbouwen podium, inregelen geluid) dan ben je ook meer dan welkom bij ons! Helpende handen kunnen we heel goed gebruiken!
We zijn een enthousiast muziekcollectief dat naast optredens ook graag met elkaar werkt aan nieuw repertoire en elkaar inspireert. Want het uitdelen van een muziekcadeautje aan iemand die een opkikkertje verdient, geeft jezelf ook een geweldig gevoel.

   

 

 

E-mail
Info