Met uw steun kunnen wij Musikadootjes blijven uitdelen!


Vriend van Musikado

 

Vanaf 20 euro per jaar bent u Vriend van MusiKado.

U steunt onze stichting en helpt mee MusiKadootjes uit te delen. Daarvoor houden we u op de hoogte via onze nieuwsbrieven en hebt u toegang tot het MusiKado Donateursconcert, dat jaarlijks wordt gehouden. Dit jaar was dit op 12 september jl.


Wilt u vriend worden van MusiKado?

Vriend van Musikado

€ 20,00

Vriend van Musikado

€ 20,00

Vanaf 20 euro per jaar wordt u als persoon Vriend van MusiKado, steunt u onze stichting en helpt u mee MusiKadootjes uit te delen. Daarvoor houden we u op de hoogte via onze nieuwsbrieven en hebt u toegang tot het MusiKado Donateursconcert.

U mag natuurlijk ook een ander bedrag doneren.

Sponsor van Musikado

Wilt u als bedrijf/instelling sponsor van MusiKado worden, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. Zo kunt u met uw bijdrage een musikadootje uitdelen aan de bewoners in een verpleeg-/zorginstelling, een zieke medewerker net een klein muziekmoment thuis een hart onder de riem steken of uw personeel verrassen met een muziekoptreden als blijk van waardering.  Als sponsor bent u welkom op ons jaarlijks donateursconcert.

 

Een sponsorschap gaat u aan voor een jaar; daarna gaan we met u in gesprek of u ons wilt blijven steunen. Via nieuwsbrieven houden we u op de hoogte van onze activiteiten. Wilt u als zorginstelling/bedrijf meerdere muziekoptredens op diverse locaties met ons plannen binnen een jaar, dan gaan we in overleg en maken een sponsorschap op maat met u.

 

Tot slot

Met uw bijdrage delen wij als stichting MusiKadootjes uit en maar kunnen wij ook:

  • De leden van ons muziekcollectief zo nodig een reiskostenvergoeding verstrekken
  • Kopen en onderhouden wij instrumenten en muziekapparatuur
  • Betalen we de verzekering, de BUMA-rechten en contributie van de muziekbond
  • Huren we een repetitieruimte
  • Schaffen we muziekpartituren aan
  • En organiseren wij eens per jaar een ledendag met een scholingsworkshop


Onze zangers en muzikanten maken belangeloos muziek en vinden het fijn binnen hun passie - muziek maken - iets voor de medemens te kunnen doen!