Gastenboek

Wil je ons laten weten hoe je jouw MusiKado hebt ervaren?

 

Reactie plaatsen

Reacties

Elisa Schelfhout
6 maanden geleden

Mijn broer en schoonzus zijn 50 jaar getrouwd. Wat geef je dan als cadeau, MusiKado is dan de ideale uitkomt. We hadden overleg gehad en besloten dat we het als een verrassing zouden doen. Dus de mensen van MusiKado kwamen bij de dochter thuis. Daar hebben ze alles vlot opgebouwd. Toen de feestvierenden aankwamen was de kamer gevuld met familie die erbij aanwezig konden zijn. Het was een waar succes. Zo'n 7 prachtige liedjes hebben ze gezongen en gespeeld. Tussendoor vertelde Dian hoe ze tot de keuze van de nummers gekomen waren. De de praatjes waren een volledige schot in de roos. Ookal kenden ze elkaar niet het was ontroerend en treffend. Het muziekgezelschap was prettig, bescheiden en betrokken. Mijn broer en zus waren ontzettend ontroerd en superblij met dit geweldige cadeau. Naderhand nog veel reacties en appjes gekregen. Een top cadeau, een aanrader!!!!!

Rita
8 maanden geleden

Vandaag een fantastisch kamerconcert gehad van musikado ter gelegenheid van de 88ste verjaardag van mijn moeder. Het was in een woord geweldig. We hebben er met z’n allen van genoten. En volgens de jarige was dit een verjaardag om nooit te vergeten.
Musikado nogmaals bedankt.
Groetjes Rita

Nelke van Splunter
een jaar geleden

Wat zijn jullie geweldig!!! We hebben en9rm genoten de 25e in De Blije Kerk!!!

BEDANKT ALLEMAAL

Lieve groet
Art en Nelke van Splunter - van Schagen en Lily Morita Driel

Coen Mekers
2 jaar geleden

Vandaag 17 oktober heeft Musikado opgetreden in Eldenstaete in Arnhem. Het was een heel mooi en bijzonder concert, met een lach en een traan. Mooi om te zien wat muziek doet met mensen van wie het geheugen minder wordt. De liedjes van toen werden ook volop meegezongen. Het was genieten.
Heel erg bedankt en tot een volgende keer !
Musikado = Aanrader voor iedereen !

José van Rijsewijk en Bart Jansen
2 jaar geleden

Vanmiddag een optreden beleefd in de blije kerk te Driel. Wat hebben wij genoten van de songs, de zang en muzikale begeleiding. Wij kijken uit naar een volgend optreden.

Marion v.d. Bergh
2 jaar geleden

Wat een geweldig optreden van MusiKado in Liefkenshoek. Gezellige sfeer, goede zang en leuke liedjes. Het wat genieten. Dank jullie wel.

Margaret Froeling
2 jaar geleden

Op 24 maart hadden we een voorjaarsmiddag georganiseerd voor de gasten van de Zonnebloem…
Dat was een grandioos succes mede door het muzikale optreden van MuzieKado..
De gasten hebben genoten, ook mocht een gast mee spelen op zijn mondharmonica..
Ik geloof dat het volgende optreden bij de Zonnebloem in Nijmegen al gepland is..
Bedankt voor de mooie middag en tot de volgende keer..
Namens de Zonnebloem organisatie..

Eerdere reacties geplaatst op onze oude website.

 

Bianca van Dreumel

18-07-21

Mijn verjaardag zou bijna een dag als alle andere zijn. We verwachtten alleen onze dochter met haar gezin, die zouden bij ons eten. De rest van de familie was verhinderd en zouden zondag even aankomen...
We waren net klaar met eten toen de tuinpoort openging en ik een bekend gezicht zag. Ik dacht; 'hé wat leuk Dianne was zeker in de buurt!' toen zag ik nog een bekend gezicht en nog een en....toen stond daar ineens een gezelschap van MusiKado en mijn moeder, met mijn zus en schoonzus! Geraakt en totaal verrast was ik door deze overval, wat een verrassing. Een cadeau wat blijkbaar al 2 jaar op de plank lag, waar ik geen weet van had. Bekokstooft en geheimgehouden door Dianne en mijn lief. Het was een geweldig leuke avond met prachtige muziek, waarbij ik ook nog even mee heb mogen zingen. Ik voelde me sinds lange tijd weer echt jarig. Het was een avond met een gouden randje, zo één die je niet snel meer vergeet ;-)
Een dikke Dank Je Wel aan MusiKado. X

 

Editha Lim

10-07-21

Allereerst excuus dat deze review nu pas geschreven is, deels omdat ik geen woorden kon vinden om te beschrijven hoe geweldige middag wij allemaal gehad hebben.
Het begon met bedenken hoe wij Ria, kunnen verrassen bij haar afscheid na 20 jaar als gastvrouw van de Hoeksteen (ontmoetingsruimte) van de geloofsgemeenschap St. Werenfridus in Elst en niet minder belangrijk, om het hele team gastvrouwen en gastheren te bedanken voor hun liefdevolle inzet, ook in de Coronatijd.
Al snel kom ik bij MusiKado terecht en samen met Dianne komen ideeën en suggesties op tafel. Datum wordt bepaald en daar waren zij, Dianne, Marcel en Gert Jan en het voltallige gastteam en een aantal uitgenodigden op donderdagmiddag 17 juni.
Wat was het een super verrassing! Met een lach en een traan luisterden we naar prachtig liedjes  en natuurlijk ook uit volle borst meegezongen.
Als klap op de vuurpijl zong Dianne aan het eind een lied met zelfgeschreven tekst speciaal voor Ria.
In 1 woord: GEWELDIG.
Namens ons allemaal, heel veel dank voor jullie muzikale bijdrage voor deze onvergetelijke middag.

Wilma Pauwels

10-03-21

Wat hebben we genoten van het optreden dat Dianne en Katja gisteren bij ons hebben gegeven! Prachtige luisterliedjes werden afgewisseld met gezellige meezingers. Dank je wel lieve dames en we hopen dat jullie nog eens terugkomen. We hebben genoten van een prachtige muzikale middag en daarmee kunnen we er weer even tegen.

Groetjes Wilma

Ronald Petra en Truus Merkus

02-05-20

Vanmiddag hebben Dianne en Katja belangeloos opgetreden bij verzorgingstehuis Tertzio van Attent in Elst. Wat een geweldig succes was dat. Zowel voor de bewoners maar speciaal ook voor onze (schoon)moeder die vandaag 83 jaar is geworden. Nummer als Lang zal ze leven, Que Sera Sera, Mag ik dan bij jou, etc. werd prachtig vertolkt. Dank jullie wel lieve dames. We hebben in deze rare tijd een prachtige herinnering bij gekregen. Ga hiermee vooral door, want muziek verbind elkaar.

Trudy Jansen

19-01-20

Vanmiddag genoten van een mooie muziekmiddag in kerk in Lent waarin muzikado ook een aandeel had.Het was prachtig. Dank jullie wel en nog heel veel succes voor de toekomst.Gr. Frits en Trudy Jansen uit Elst.

Dinie Niessen

23-12-19

Het St. Caecilia feest 2019 in Lent was voor koorleden en hun partners een bijzonder feest dit jaar.
De koorleden werden verrast met een optreden van MusiKado.
Als je als koorlid altijd klaar staat om een viering zo mooi mogelijk te ondersteunen door zang , dan is het geweldig en bijzonder als je zomaar mag luisteren naar een muziekcadeau.
Dianne en Katja waren met hun prachtige stemmen de zang-engelen ;
zij werden begeleid door gitaristen Floor, Marcel en André.

Het was prachtig, emotioneel en heel mooi. Lieve mensen van MusiKado heel hartelijk 😊bedankt!
Een mooie liefdevolle kerstmis ,
Een muziekvol gezond 2020.
Namens het St. Caeciliakoor Lent,
Diny Niessen, voorzitter.

Sonja Heijkens

07-10-19

André, Dianne, Floor, Johan en Marcel brachten een mix van mooie luisterliedjes, afgewisseld met liedjes van vroeger.
Onze bewoners waren ontroerd, geëmotioneerd, even heerlijk genieten.
Wat ook bijzonder was dat we op een liedje met elkaar het refrein zongen met zijn allen. Kort om het was geweldig en van zeer hoge kwaliteit met een lach en een traan.
Wij bedanken daarom musikado het was een prachtig geschenk en hopen dat we volgend jaar weer gebruik van jullie mogen maken. Zzg-zorggroep Juliana kleinschalig wonen.

Geertje Kaandorp

09-05-19

Afgelopen zondagochtend verzorgde Musikado een mooi koffieconcert in het hospice Bethlehem in Nijmegen. De gasten waren op dat moment te ziek maar voor het personeel was het een cadeautje waar ze de hele dag op door konden zingen.
Bedankt lieve mensen en heel graag tot ziens/hoors . Hartelijke groet, Geertje

 

vriendengroep onbekend

10-12-18

Vrijdag 30 nov. j.l. hebben wij als vriendengroep voor een ernstig zieke vriendin een musikcado georganiseerd. Dianne en Marcel hebben samen een prachtig "concertje" gegeven van mooie luisterliedjes. Het was voor onze vriendin en haar man erg emotioneel en ze hebben er net als wij heel erg van genoten. We zijn blij dat we dit nog voor hen hebben kunnen doen. Nogmaals heel hartelijk bedankt namens ons allemaal.

Linda Evers

05-11-18

Afgelopen zaterdag zijn mijn ouders verrast met een MusiKado. Het was voor hen een hele mooie verrassing met erg mooie liedjes. Ze hebben ervan genoten. Het is heel mooi en bijzonder dat deze stichting mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken of het om welke reden dan ook verdiend hebben, zo'n persoonlijk cadeau geeft en met zoveel bezieling! Nogmaals hartelijk dank voor deze geweldige middag en ga vooral zo door!

Henk Dries

29-10-18

Hartverwarmend Musikado-concert in Driel
Thank you for the music! Met deze ABBA-topper besloot het muziekcollectief Musikado weer een feestelijke Blije Kerk-concert. ‘Thank you for the music!’; dit zeiden ook de ruim 250 mensen, die genoten van de muzikale cadeautjes, die Musikado royaal uitdeelde. Van ABBA tot Toon Hermans; van ‘n Beatle-medley tot ‘n operette-mix. Ze cadeautjes waren zondagmiddag vooral bedoeld voor de donateurs van Musikado, die de ambitie van dit gezelschap mogelijk maken.
Musikado is een amateurgezelschap, hun presentatie professioneel! Het optreden getuigde van gedegen kwaliteit. Waarbij vooral de solo-presentaties opvielen; zowel de zang- als de instrumentatienummers. Het was een genot om naar de echt mooie stemmen van de solisten te luisteren! Vooral wanneer ze niet versterkt, zonder microfoon, zingen.
Musikado wil mensen, die een opkikkertje kunnen gebruiken, een mooi, blij moment bieden. Muziek verbindt, muziek ontroert, maakt blij, verzacht verdriet, pijn en eenzaamheid. Muziek laat je vooral even genieten van het moment. Het geluk dat je zoekt is vaak te vinden in de dagelijkse dingen. In de Maria Geboortekerk zong Musikado: ‘When I find myself in times of trouble, Mother Mary comes to me. Speaking words of wisdom, let it be’.
Musikado treedt op in bejaarden- en verzorgingshuizen; en er worden ook huiskameroptredens verzorgt voor mensen die een muzikaal cadeau kunnen gebruiken. Voor contact hierover: Musikado.nl. Het optreden in Driel was een feest. Op de eerste koude dag – de wintertijd begon – was een volle kerk getuige van een wonderlijk effect; de kerk was warm, de kerk was blij!

Bernadette Toonen

28-10-18

Vandaag een mooi concert bijgewoond van MusiKado in de kerk van Driel. Prachtig en zo veelzijdig , muziek verbind, maakt veel emoties los lachen en tranen liggen dan dicht bij elkaar. Mooi initiatief.
Ook heb ik dit in het klein mee mogen maken bij de mensen thuis, zoals het eigenlijk bedoeld is, een kado , in de vorm van muziek. En hart onder de riem.
Ga vooral zo door!

Liefs

Hanneke Ebberink

05-10-18

Wat was het weer mooi. In de eigen huiskamer krijgt iemand prachtige nummers te horen, mooi vertolkt.
Heerlijk om te doen: een mooi cadeautje geven (waar je stiekem ook nog zelf van kunt genieten).
Bedankt Musikado!

dagbesteding Novae

09-07-18

We hebben een mooie muziekmiddag voor onze cliënten gehad. Musikado bedankt hiervoor! onze cliënten hebben genoten.

Leonie Brandt

13-06-18

Gisteravond genoten van een schitterend optreden van André, Dianne, Marcel en Jan. Wat was het een verrassing voor onze moeder! De mooie muziek werd zo goed gezongen, wat maakte dat de liedjes en de teksten ‘echt’ binnen kwamen bij iedereen. Dit was zo bijzonder om mee te maken.

Hartelijke dank hiervoor!

Bianca Knuiman

25-02-18

Zondag 4 februari gaf ik een verjaardagsfeestje i.v.m. mijn 40e verjaardag. Wat werd ik verrast door mijn lieve en beste vriendin Sabine die Musikado voor mij had geregeld. Wat een mooie en persoonlijke liedjes werden er gezongen speciaal voor mij en jullie zongen en speelden zo ontzettend mooi. Een heel bijzonder cadeau en iets om nooit te vergeten. Dank jullie wel.

Klara Linnenbank

18-02-18

Vandaag een mooi kado aan een lieve vriendin mogen geven die zelf op leeftijd is maar bij de tijd. Het was een geslaagde verrassing, waarvan ze geweldig heeft mogen genieten. Zo maar een bezoekje werd meer. Ze heeft genoten van jullie muziek en zang.
Zij heeft genoten, maar ik ook. Het was een kado voor haar maar ik heb ook mogen genieten en mogen ervaren.
Een aantal jaren geleden werd ik verrast door dit kado. Toen was het voor mij. Nu voor haar.

Een mooi kado waarmee je met muziek veel los kunt maken. In een huiselijke omgeving een persoonlijk concert waarbij de persoon waarom het gaat centraal staat.

Ga zo door. Geweldig wat jullie doen!

Dank jullie wel.
Ook namens mijn vriendin uit Nijmegen.

Sabine Van wissen

18-02-18

Op zondag 4 februari vierde mijn beste vriendin haar 40e verjaardag. Een speciale en bijzondere dag voor haar. Hier was musikado bij.
Passend bij vriendschap ,geluk en gezondheid.
Het was een schitterend en bijzonder cadeau.
Ontroering in de keuze van de liedjes..het spontane contact en geheel. Dank jullie wel.

Marco van den Brink

14-01-18

Vanmiddag hebben wij mogen genieten van een intiem huiskamerconcert van Dianne, Marcel en Jan.
Het was een waardevolle middag met een lach en een traan.
Voor ons een blijvende herinnering.

Hartelijk dank Musikado.

 

Gast bij optreden joachim en anna

05-01-18

Graag wil ik jullie bedanken voor het pracht optreden! Het heeft ons op een mooie manier geraakt en we zijn er graag de volgende keer weer bij.

Iris Peperkamp

28-11-17

Erg leuke middag gehad met Musikado. Wat een talenten, the voice is er niks bij! Doordat ik op de eerste rang zat moest ik soms wel even een paar keer slikken. Muziek die raakt!

Iet van der Logt

27-11-17

Ik heb oprecht genoten van jullie Donateursconcert gistermiddag. Soms kippenvel, soms vrolijk! Voor mij het beste optreden tot nu!

Margaret de Groot-Vlasveld

28-10-17

De herdenkingsbijeenkomst in de kapel van 'Joachim &Anna, op 6 oktober 2017 is wederom muzikaal begeleid door Musikado. We herdachten de bewoners die zijn overleden tussen februari en augustus. Familieleden en vrienden, medewerkers en vrijwilligers werden uitgenodigd, sommige vertelden een persoonlijk verhaal of een gedicht. Foto's en prentjes symboliseerden de afwezigen geliefden die door het noemen van hun namen en het ontsteken van een lichtje zo nabij waren.
Als geestelijk verzorger heb ik al meerdere keren samen gewerkt met Musikado. Zij verstaan de kunst om op een eigentijdse manier liederen en melodieen ten gehore te brengen, die ontroeren en troost geven. Liefde, afscheid, dood, de pijn van rouw, thema's die ons diep raken. Ook was er muzikale bemoediging in het lied 'Kan ik iets voor je doen'. Lieve mensen van Musikado, veel dank voor jullie inzet. Tot in april 2018.
Margaret de Groot-Vlasveld, geestelijk verzorger

Berdine de Vos

26-10-17

Ook dit jaar kwam MusiKado ons, de Ouderen en het Team van de Ontmoetingsdagen Bemmel, op 20 oktober jl. verrassen met een concert. De zangeres Dianne Huberts zong prachtige balads, luisterliederen die mensen ontroerden en stil maakten. We mochten de primeur hebben van haar eerste gezongen klassieke lied Litanei van Schubert, dat veel applaus kreeg. De jonge zanger Miquel Elbers wist met zijn warme, diepe stem alle ouderen te raken. Het liedje Lieverd van Toon Hermans, een lied over diens eerste jeugdliefde, werd heel inlevend vertolkt door Miquel. Hij wás gewoon de jongen die voor het eerst verliefd werd. Zeker een hoogtepunt, zonder zijn Engelstalige liedjes tekort te doen. De uitstekende begeleiding van Nico Witjes, piano en Marcel Lieskamp en Floor Nijhuis, beiden gitaar, maakten de liederen compleet. Daarnaast verraste pianist Nico de aanwezigen met nummers van Bach en Einaudi. De ouderen van Bemmel hebben zichtbaar genoten van jullie muzikale cadeau.
Dank jullie wel.
Het Team Ontmoetingsdagen.

 

Jo van Dijkhof Nuenen

29-06-17

Wat hebben wij 27 Juni genoten van het optreden van Musikado! Als eerste vonden de deelnemers het erg interessant om te horen wie jullie zijn en waarom jullie dit doen! Daarvoor al petje af!
Toen jullie het eerste nummer speelde was vanaf het eerste moment iedereen geboeid. Mooi om te zien wat voor emoties jullie muziek bij mensen losmaakt. Van een lach tot een traan. Na elke liedje werd geapplaudisseerd omdat ze het zo mooi vonden. Dhr Wuijtswinkel zei: dit zijn duidelijk professionals! Hij wilde jullie graag nog persoonlijk bedanken na afloop. De dag erna is er nog uitgebreid gesproken over het optreden. :)
Heel erg bedankt voor jullie tijd en muzikaliteit! Hopelijk mogen we jullie nog een keer ontvangen.
Groetjes van alle deelnemers, vrijwilliger en medewerkers Jo van Dijkhof Nuenen.

 

Petra IJkhout

12-04-17

Onze dank ik groot wat een fantastisch optreden hebben wij vanavond gehad in wolfheze. Wat hebben onze cliënten genoten van de net opgerichte band die wij nog maar even de miquelband noemen. Wat een lieve talentvolle mannen bij elkaar. En wat een mooie songs. Loepzuiver en warm gebracht. Dank mannen petje af. Gr de cliënten en medewerkers van afdeling recreatie te propersona.

Trudy Jansen

19-03-17

Donderdag 16 maart 2017 waren wij te gast in Huize St. JOZEF te Lent.De avond werd verzorgt door Musikado.We hebben genoten van een ontspannen avond met prachtige liedjes en gitaarspel en keyboard gezongen en gespeeld door leden van Muzikado.Het was de moeite waard. Bedankt voor deze mooie avond en hopelijk tot een volgende keer.Succes met het mooie werk en jullie doelstelling.Groetjes Frits en Trudy Jansen.

Silvia Middelhof

04-12-16

Wij, de deelnemers vd Pondok Malden, dagopvang voor Indische en Molukse ouderen, willen jullie hartelijk bedanken voor de muzikale middag. Het was heel iets anders dan wat we gewend zijn maar zo de moeite waard. Een vd deelnemers vond jullie minstrelen en een ander vond het heerlijk om te luisteren naar de mooie teksten, ook maakte het bij sommige wat emoties los. Al met al was het een fanatische middag. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ageeth Burgers

29-11-16

Wat hebben mijn moeder en ik enorm genoten van het donateursconcert afgelopen zondag 27 november. Genoten met n lach en n traan! Prachtig om jullie gedrevenheid en enthousiasme te zien! Dank jullie wel!

 

Wilma Spanjaard

27-11-16 20:25:12

Wat een geweldig optreden gaven jullie vanmiddag in de kapel van Joachim en Anna. Veel kippenvelmomentjes! Dank jullie wel daarvoor. We hopen nog vaak van jullie te mogen genieten!!

Berdine de Vos

03-11-16

Wat een prachtig cadeau hebben jullie de ruim 60 deelnemers van de Ontmoetingsdagen Bemmel en ook aan ons Team gegeven. De perfect uitgevoerde kleinkunstliederen door Dianne, Moniek, Marcel, André en Nico brachten ieder in vervoering. Elk lied was een cadeautje op zich dat ons zomaar gegeven werd. We werden er warm en stil van. Heel veel dank voor deze mooie en ontroerende vrijdagmiddag MusiKado!!

Team Ontmoetingsdagen Bemmel

Jacqueline de Waal

04-10-16

Lieve Marcel, Dianne en Moniek
Wat hebben jullie onze cliënten, de gasten van het afscheid van onze collega Ans en de medewerkers van De Vlasborch laten genieten van jullie optreden. Geweldig mooie luister muziek van diverse genre's.
Cliënten en medewerkers hopen jullie weer eens te mogen begroeten.

Ad Busser

25-09-16

Lieve mensen van MusiKado,

Jullie optreden vanmiddag in Herbergier Elst is onvergetelijk geweest. De sfeer, de muzikaliteit en de manier waarop jullie contact hebben gemaakt met onze gasten heeft veel indruk gemaakt. Een echt KADO.
Bedankt daarvoor en we hopen dat jullie nog lang en met het zelfde plezier kado's kunnen blijven geven. Wij houden ons in ieder geval van harte aanbevolen. Namens alle gasten en medewerkers heel graag tot ziens.
Ad en José

Gonnie Koolen

10-09-16

Afgelopen week heb ik een optreden bijgewoond van Musikado in verpleeghuis Joachim en Anna. Het was met recht een cadeautje te noemen! Prachtige muziek, op een zeer bijzondere wijze gebracht met veel respect en gevoel voor de bewoners. Die hebben er dan ook volop van genoten, echt een aanrader!!!

 

Pieter Poels

11-05-16

Op 9 mei waren 5 muzikanten/zanger van Musikado te gast in het Huis van Compassie, waar we vele verschillende activiteiten organiseren met en voor mensen in een maatschappelijk kwetsbare positie. Tijdens onze maaltijd, waar 45 mensen aan deelnamen, maakten de mensen van Musikado prachtige muziek. Mooie liederen, bevlogen gezongen en gespeeld. Hartverwarmend!

Betty De Jong-Windau

11-04-16

Gisteren naar huiskamerconcert van MusiKado geweest met Irene van t Hullenaar-Keultjes in Lent. Was leuk, ontspannend, inspirererend, ontroerend!
Was een TOPmiddag!
Dus als je iemand een bijzonder cadeautje wil geven: denk aan MusiKado! 👌

Protestantse Vrouwen Dienst Nijmegen Oost Anneke Jansen

24-03-16

Afgelopen woensdag 23 maart 2016 was MuSiKaDo te gast in de Maranathakerk in Nijmegen. Daar vierden wij, PVD-OOst, een Paasviering met de oudere gemeenteleden, die vanwege leeftijd en/of ouderdom niet meer naar de reguliere zondagsdiensten kunnen komen.
Onze mensen hebben genoten van de prachtige liedjes die Dianne en Johan voor ons gezongen hebben. Er was een geweldige sfeer.
Nogmaals namens het bestuur én de senioren uit Nijmegen-Oost héél veel dank voor een geweldig optreden. Het bis beslist voor herhaling vatbaar.
Namens het bestuur: Anneke Jansen, voorzitster PVD-Oost

Ada en Henk Derksen

02-03-16

Op zondagmiddag 28 febr.'16, werden wij (Ada en ik) verrast met een optreden van MusiKado. Mooie muziek en zang kwamen bij ons zomaar de woonkamer binnen. Een leuk cadeau om te krijgen en wat ook erg leuk was: ik heb met mijn trekzak ook nog wat mee kunnen spelen.
Kids en kleinkids bedankt. Mannen van MusiKado....top

Ada en Henk Derksen

Marleen Kock

09-02-16

Ook wij hebben kort geleden mogen genieten van een cadeautje van Musikado voor ons nichtje. Het was emotioneel en zeker de moeite waard! Een aanrader voor iedereen die een mooi en goed bedoeld cadeautje wil geven! Een unieke ervaring in je eigen huiskamer!

Ted Huberts

24-01-16

Dianne heeft op 19 januari, de 80e jarige verjaardag van mijn vader, haar oom, 4 hele mooie intensieve liedjes gezongen. Wat was het mooi, wat kwam het binnen en wat mooi dat je dit voor hen nog hebt gedaan !
Ted

Petra IJkhout

18-01-16

Wat een mooi en warm optreden hebben jullie ons gegeven 3 Januari voor onze mensen op afd recreatie ,propersona wolfheze. We hadden het jaar niet beter kunnen beginnen. Onze dank is groot. We verheugen ons op de volgende keer.

Vriendelijke groetjes, Petra

Martha Thijssen

30-12-15

Vorige week hebben we een kerstconcert ontvangen en genoten,
Een mooi programma en we zien jullie graag weer een keertje terug.

Roos Meijer

18-11-15

Heel hartelijk bedankt voor het leuke optreden van gisteravond voor de mensen van de Zonnebaars!!
We hebben ervan genoten! Een groot compliment van alle mensen!
Voor herhaling vatbaar!!
Hartelijke groet,Roos.

Frits en Trudy Jansen

09-11-15

Gistermiddag enorm genoten van het donateursconcert in het witte huis in Lent. Wij waren uitgenodigd door Andre Maassen en wisten eigenlijk niet goed wat we ervan konden verwachten.Maar het heeft onze verwachting enorm overtroffen Het was geweldig. We hebben ons dan ook meteen aangemeld als donateur van musikado omdat we er volgend jaar zeker weer bij willen zijn en we jullie mooie werk willen steunen.

H Ebberink

08-11-15

Vandaag zijn we als donateurs op een bijzondere manier bedankt! Een prachtige muziek-middag. Wat hebben jullie veel te bieden. Ik werd er in ieder geval blij van!

Franka Alofs

29-10-15

Vandaag getuige geweest van een prachtig optreden bij mijn ouders in Lent. Genoten van mooie liedjes, prachtige stemmen, met gevoel gezongen en ondersteund door mooie gitaarmuziek.
Het was niet alleen voor mijn ouders een mooi kado, maar ook voor ons, de kinderen en de kleinkinderen. Met een lach en een traan van het begin tot het einde genoten! Geweldig dat jullie dit met zoveel passie doen!
Dank, dank dank namens de familie Alofs uit Lent!

Diny Niessen.-Jansen

08-10-15

Afgelopen maandag ben ik verrast met een musicado.
Zo persoonlijk ,zo mooi zo intens.
Prachtige liedjes met veel liefde gezongen en begeleid door 2 gitaren door piano prachtige stemmen die in elkaar overvloeien .
Het is een bijzonder cadeau waar ik nog helemaal van nageniet .
Een cadeau wat ik zoveel mensen gun.
Dank jullie wel .

Martijn Niessen

05-10-15

Het is heel moeilijk om op papier weer te geven wat ik vandaag heb ervaren bij het huiskamerconcert voor mijn moeder. Een ongelofelijke mix van emoties kwam voorbij. Trots, dat mijn moeder geselecteerd was voor dit prachtige cadeau, ontroerd door de mooie stemmen en wat het met mijn moeder deed.

Ik vind het een fantastisch initiatief waar hopelijk heel veel mensen mogen meemaken wat mijn moeder ook meemaakte.

H Ebbing

01-10-15

Wat fantastisch. Vandaag hebben en aantal ouderen met dementie mogen genieten van prachtige muziek. Mensen waren geroerd, emotioneel van de prachtige klanken. De muziek heeft ons geraakt op de plek waar we het meest kwetsbaar zijn, ons hart. Een super kado.

Joke van Breemen

01-10-15

Vandaag genoten van een heel mooi optreden in de kapel van Joachim en Anna ,de mensen van de afdeling waar ik vrijwilliger ben hebben ook zo genoten en vonden het heel mooi

Moniek van der Logt

30-09-15

Afgelopen zaterdag de eerste ledendag gehad. Geweldige sfeer, erg leerzame én leuke workshop van professioneel presentatiecoach Bianca van Dreumel, heerlijk gegeten (!) en natuurlijk muziek gemaakt en naar de toekomst gekeken. Dank hiervoor! Wat is er al veel gebeurd in korte tijd, hulde daarvoor, een bijzonder collectief om lid van te zijn. Ik heb nu al zin om het volgende Musikadootje uit te mogen delen.

Martha Thijssen

16-09-15

We hebben genoten van jullie optreden. Volgende keer mogen we verzoekjes indienen en hier kijken we naar uit.
Bedankt voor de mooie liedjes en prachtige zang.

Annemiek Poelen

03-09-15

Ik las het artikel over Musikado in "de Brug" en voelde meteen, daar moet ik op reageren, wat een super leuk initiatief
Mijn gevoel is helemaal waarheid geworden, op 1 september waren er 3 mensen van Musikado bij ons, Rita Lusing, Joop Koopmans en Marcel Lieskamp. We wilden onze verjaardagen vieren voor onze gasten op de zorgboerderij, dementerende ouderen die nog thuis wonen.
De muziek, de mooie stem, het kwam echt binnen en je zag dat men steeds meer ging reageren in positieve zin. Rita deed ook echt moeite om de gasten erbij te betrekken.
Wij hebben met z'n allen erg genoten van dit "Gratis'" Concert
Dank aan alle betrokkenen en hopelijk tot ziens.

Hanneke van der Logt

14-04-15

Prachtig! Vandaag getuige geweest van het eerste cadeautje, een intiem concertje in de huiskamer.
We luisterden met vijf mensen en waren allemaal ontroerd én blij verrast. Bedankt Dianne, Marcel, Juul en Moniek!
Wat een feest om zo'n cadeau te mogen geven!

Moniek van der Logt

06-04-15

Wat leuk dat de eerste Musikadootjes ook al aangevraagd zijn!

Bernadette Toonen-Rutjes

05-03-15

Ook wij waren aanwezig 25 januari en stonden versteld van dit mooie , uiteenlopende optreden.
We weten zeker dat veel mensen op zo'n MusiKado tje zitten te wachten. Heel veel succes. Heerlijk initiatief !!

Jessy Lugtenaar

26-02-15

De aftrap van musikado was erg goed en belooft wat, geweldig om mee te doen met dit mooie initiatief, heb er zin in!

Iet Huberts

15-02-15

Na een moeilijke tijd kreeg ik op 25 januari een prachtig MusiKadootje van mijn dochter tijdens het 1e MusiKado-concert in een prachtig kerkje in Ubbergen. Enorm genoten van alle mooie liedjes. Ik wens MusiKado heel veel succes. Er is zoveel te geven!

Paul ten Broeke

15-02-15

Mooi initiatief, mooi samenwerkingsverband.