Musikado geven?

 

Hebt u een wens om bijv. een zieke naaste, vriend, buur, ouder, collega, etc. in uw omgeving een muzikaal kadootje te geven, of wilt u iemand die zich verdienstelijk maakt in de zorg voor de medemens (mantelzorger, vrijwilliger in zorginstelling, etc.), in het zonnetje zetten, dan proberen wij een muziekcadeautje op maat samen met u te organiseren.

 

Waar?

In een kleine setting met een huiskamerconcertje bij de ontvanger (of als dit niet mogelijk is bij de gever) thuis wordt iemand in het zonnetje gezet. 

 

Ook in deze tijd met Covid-19 kunnen we kleinschalig een verwenmomentje organiseren, rekening houdend met 1,5 meter afstand en het aantal toegestane mensen in huis en/of tuin. Met creativiteit komen we ver, uiteraard altijd vanuit verantwoordelijkheid en veiligheid voor u en onze vrijwilligers.

 

Zorginstellingen

Wanneer u als zorg-/verpleeginstelling, ouderenbond, ziekenhuis, gezinsvervangend tehuis, hospice, woonvorm , etc. geïnteresseerd bent in een optreden van MusiKado, neem dan contact met ons op. Met u bekijken wij hoe wij uw bewoners, cliënten, patiënten een mooie middag/avond kunnen bezorgen. 

 

Wilt u als bezoeker van uw naaste in een verpleeghuis, woonvorm of instelling een MusiKadootje organiseren in samenwerking met de instelling, neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij gaan dan met alle partijen in overleg om een optreden te plannen.

 

Zijn er kosten aan verbonden?

 

MusiKado streeft er zoveel mogelijk naar belangeloos optredens te verzorgen. Dit doen wij in de regio Arnhem-Nijmegen. Zangers en muzikanten maken belangeloos muziek binnen MusiKado. Wij stellen echter een onkostenvergoeding op prijs. U kunt ook donateur van onze stichting worden en ons zo steunen in ons vrijwilligerswerk.

Via deze website en onze Facebookpagina houden we u op de hoogte van optredens van MusiKado.